На Донбасі зафіксували ворожу артилерію

Читать на русском
Спостерігачі зафіксували, що в межах визначених місць зберігання важких озброєнь в окупованих районах Донбасу досі бракує 5 танків

Українська сторона в Спільному центрі з контролю та координації (СЦКК) повідомила, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ (СММ ОБСЄ) зафіксувала ворожі артилерійські установки на Донбасі.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на сторінку Операції об'єднаних сил у Facebook.

За даними звіту СММ ОБСЄ, в непідконтрольних Україні західних регіонах Луганської області зафіксовано 2 самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика» та 4 буксирувані гаубиці Д-30 «Жаба» поблизу Білого.

Крім того, спостерігачі зафіксували, що в межах визначених місць зберігання важких озброєнь в окупованих районах Донбасу досі бракує 5 танків (чотирьох Т-64 й одного Т-72) та 2 самохідних гаубиць 2С1 «Гвоздика».

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 8 грудня, в зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі отримав поранення один український військовий.

Крім того, ща даними розвідки, трьох противників було знищено та ще 4 особи зі складу незаконних збройних формувань обліковані як санітарні втрати.

Додамо, що 7 грудня, в результаті обстрілу позицій підрозділів операції об'єднаних сил на Донбасі загинув один український військовий. Бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Також, напередодні Червоний Хрест направив гумдопомогу на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: