Скільки землі було в депутатів від БПП у 2017 році

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує відстежувати обіцянки політиків, а також зміни в їхніх деклараціях. Раніше ми з'ясували, що депутатам від Радикальної партії Олега Ляшка належать 10 га землі. Сьогодні розбираємось, яка ситуація в членів найбільшої парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка».

За даними декларацій за минулий рік, у депутатів від БПП та їхніх сімей у власності або іншій формі користування було 1 тис. 17 га землі. Зі 135 членів фракції земельні ділянки є у 97 депутатів (загалом, у власності БПП-шників 923 ділянки), 38 нардепів – безземельні, серед них і голова фракції Артур Герасимов.

Найбільше землі в нардепа Богдана Дубневича – 337 ділянок загальною площею 471,9 га. Вони розташовані у Львівській, Київській, Полтавській областях. У його брата Ярослава Дубневича – 123 земельні ділянки площею 37,5 га.

На другому місці за кількістю землі у фракції – Олександр Лівік, який володіє 167,9 га землі (дев'ять ділянок у Миколаївській області). У власності Віктора Короля та його сім'ї є 59,3 га в Запорізькій області (шість ділянок).

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і Діло» аналізувало, як змінилися доходи депутатів, які борються проти олігархів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: