Скільки землі було в депутатів Радикальної партії в 2017 році

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує відстежувати обіцянки політиків, а також зміни в їхніх деклараціях. Раніше ми з'ясували, що народним депутатам від «Опозиційного блоку» належать більш ніж 312 га землі. Сьогодні подивимося, скільки ділянок є у їхніх колег із Верховної Ради, депутатів Радикальної партії Олега Ляшка, які, нагадаємо, активно виступають проти створення ринку землі.

За даними декларацій за минулий рік, у «радикалів» та їхніх сімей у власності або іншій формі користування було 10 га землі.

312 гектарів української землі було в користуванні родин нардепів «Опоблоку» в 2017 роціНа землі, якою володіють депутати від Опоблоку, могли б розміститися 7 Ватиканів. Загалом парламентарі в 2017 році задекларували 312 гектарів.

Найбільше в РПЛ землі в Олексія Ленського – 18 ділянок загальною площею 2,5 га. Всі його земельні ділянки розташовані в Київській області, більшість – у Вишгородському районі, одна – у Фастівському, ще одна – у Васильківському.

На другому місці за кількістю землі – лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який задекларував 8 земельних ділянок площею 2 га. У головного «радикала» земля є як у Київській області, так і в самій столиці.

По одній земельній ділянці задекларували Тетяна Юзькова, Денис Силантьєв, Юрій-Богдан Шухевич, Василь Амельченко та Віктор Вовк. Найскромніша ділянка в нардепа Шухевича – лише 0,05 га у Львівській області.

У минулорічних деклараціях дев'ять членів Радикальної партії землі не виявилося взагалі. Це Артем Вітко, Віктор Галасюк, Валерія Заружко, Оксана Корчинська, Альона Кошелева, Андрій Лозовий, Ігор Мосійчук, Ігор Попов та Дмитро Лінько.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше ми вивчили, скільки землі мають мери обласних центрів України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: