Вибори-2019: з'ясувалося, хто балотуватиметься від партії УКРОП

Читать на русском
У фінальній частині праймеріз боролися Олександр Шевченко, Оксана Тунік-Фріз та Ірина Головатенко. За результатами голосування Шевченко здобув перемогу в 24 регіонах України.

Нардеп Олександр Шевченко балотуватиметься в президенти від партії УКРОП.

Таке рішення ухвалили на з'їзді партії 5 грудня пише «Слово і Діло».

Вибори-2019: чи має право Савченко балотуватися та що з цього вийдеСестра народного депутата Віра Савченко розповіла, що Надія, яку підозрюють в організації теракту, планує йти в президенти.

УКРОП офіційно оголосив народного депутата Олександра Шевченко своїм кандидатом на президентських виборах у березні 2019 року. Відповідне рішення партія ухвалила під час XVI з'їзду, який відбувався в київському Міжнародному виставковому центрі.

«Ми не маємонаслідувати або копіювати когось. Ми маємо знайти свій шлях і обігнати, не наздоганяючи, створивши свою модель. Але, безумовно, перед цим вивчивши кращий світовий досвід», – розповів Шевченко про своє бачення майбутнього країни.

У фінальній частині праймеріз боролися Олександр Шевченко, Оксана Тунік-Фріз та Ірина Головатенко. За результатами голосування Шевченко здобув перемогу в 24 регіонах України.

«Партія УКРОП рухається далі. Те, що партія росте, ви бачите за соціологічними опитуваннями. Жодна соціологічна фірма не може приховати зростання рейтингу партії УКРОП, яка дійшла фактично до порогу парламентської політичної партії», – заявив голова партії, народний депутат Тарас Батенко.

Нардепу Олександру Шевченку 47 років, він є співвласником гірськолижного курорту «Буковель», а також директором ТК «Буковель».

Раніше мер Глухова пояснив, чому вирішив балотуватися на посаду президента.

Також нагадаємо, Віталій Кличко має намір знову балотуватися на посаду мера Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: