Кличко має намір знову балотуватися на посаду мера Києва

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в майбутньому має намір знову балотуватися для переобрання на пост столичного градоначальника.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в майбутньому має намір знову балотуватися для переобрання на пост столичного градоначальника.

Про це він заявив в інтерв'ю журналу Новий час, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір розпочати будівництво метро на Виноградар у 2018 роціСказано 8 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

«Я на цій посаді перебуваю чотири роки. Зроблено вже багато, а головне - поштовх. Минулі роки були складними. Але вже зараз я можу сказати, що буду балотуватися, тому що плани, озвучені мною, хочу довести до кінця», - підкреслив Кличко.

При цьому він розповів про те, якою бачить українську столицю через десять років. За словами мера, до цього терміну в місті «однозначно буде метро на Троєщину, однозначно добудований Подільсько-Воскресенський міст та історична частина міста, приваблива й комфортна».

«Через десять років Київ стане європейською столицею і за якістю доріг, і за якістю медичного сервісу», - додав Кличко.

Він також наполягає на тому, що в майбутньому місто «однозначно повинне зберегти найголовніше - парки і сквери, мати статус зеленого міста, міста-парку».

«І це планується не через десять років. Переконаний, що вже в наступному році ми зможемо представити нову платформу і парки, в яких зможуть відпочивати люди», - підкреслив мер.

Раніше Кличко підписав розпорядження про подорожчання проїзду в Києві.

Також у Кличка заявили про загрозу закриття метрополітену.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: