САП повідомила Продану про підозру (доповнено)

Читать на русском
САП склала і підписала письмове повідомлення про підозру колишньому голові Державної фіскальної служби Мирославу Продану.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура склала і підписала письмове повідомлення про підозру колишньому голові Державної фіскальної служби Мирославу Продану.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба САП.

Холодницький прокоментував виклик на допит ПроданаКолишнього в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана не оголошуватимуть у розшук у разі неявки на допит, він перебуває в статусі свідка.

Нагадаємо, вчора, 15 листопада, колишній виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби України не з’явився на виклики до САП.

«Прокурорами двічі у встановленому законом порядку на 8 та 15 листопада 2018 року особа викликалася до САП, однак, на виклики чиновник не з’явився та до теперішнього часу не надав будь-яких підтверджувальних документів щодо поважності причин неявки. Оприлюднені в соціальній мережі заяви про перебування закордоном на лікуванні не знайшли свого підтвердження в передбачений кримінальним процесуальним законом спосіб», – ідеться в повідомленні.

Також стало відомо, що прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури складене та підписане письмове повідомлення про підозру у скоєнні злочину Мирославу Продану.

Нагадаємо, 5 вересня Кабінет міністрів звільнив виконувача обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана за власною заявою.

Продан пішов у відставку, щоб не було конфлікту інтересів, оскільки Кабмін планує провести конкурс на посаду голови Фіскальної служби, й Продан збирається брати в ньому участь.

Як повідомлялося, 16 липня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ розкрила «стійке ієрархічне об’єднання» в лавах ДФС і оголосила про підозру начальнику Вінницької ДФС Осмоловському.

Він також додав, що прокуратура розслідує порушення, вчинені Мирославом Проданом на посаді в. о. голови ДФС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: