Холодницький прокоментував виклик на допит Продана

Читать на русском
Колишнього в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана не оголошуватимуть у розшук у разі неявки на допит, він перебуває в статусі свідка.

Колишнього в. о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана не оголошуватимуть у розшук у разі неявки на допит, він перебуває в статусі свідка.

Про це в коментарі «Радіо НВ» повідомив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, пише «Слово і Діло».

За його словами, Продану неодноразово надсилали повістки. Спочатку це були неофіційні запрошення на допит у вайбері. Екс-голова ДФС обіцяв прийти, але так і не дотримав слова. Після цього йому надсилали дві офіційні повістки. Холодницький підкреслив, що Продан має бути присутній на допиті особисто, а не дистанційно, цього вимагає процедура слідства.

Голова САП також не виключив, що в разі неявки екс-чиновника на допит 15 листопада до суду надішлють клопотання про примусове приведення або штраф за невиконання вимог прокурора.

Раніше екс-голова ДФС Продан повідомив про виклик на допит до САП. Він зазначив, що повістка прийшла в той момент, коли він перебував за кордоном на лікуванні.

Також нагадаємо, що слідчі отримали дані з листування Продана.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: