За блогера Барабошка внесли 3 мільйони застави

Читать на русском
Друзі внесли заставу 3 мільйони гривень за блогера Олександра Барабошка, якого Печерський районний суд заарештував на 2 місяці.

Друзі внесли заставу 3 мільйони гривень за блогера Олександра Барабошка, якого Печерський районний суд заарештував на 2 місяці.

У мережі обговорюють затримання політтехнолога ПетроваПоліттехнолога Володимира Петрова затримали за підозрою в організації скандалу з Наталією Бурейко та Олександром Варченком.

Про це «Українським новинам» повідомив його адвокат Микита Чекман, передає «Слово і Діло».

«За моєю інформацією, заставу внесли, але він ще не вийшов із СІЗО, оскільки це складна процедура», – сказав він.

Адвокат зазначив, що заставу збирали й вносили друзі. «Наскільки я розумію, друзі збирали по копієчці», – додав він.

Як повідомлялося, 30 листопада Печерський районний суд заарештував блогера Олександра Барабошка, якого затримали в скандальній справі за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександра Варченка й призначив йому заставу 3 мільйони гривень.

29 листопада політтехнолога Володимира Петрова та блогера Барабошка затримали за підозрою в порушенні недоторканності приватного життя заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка, який є цивільним чоловіком першого заступника директора Державного бюро розслідувань Ольги Варченко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: