СЦКК повідомляє про скупчення озброєння бойовиків біля Станиці Луганської

Читать на русском
26 листопада безпілотники СММ вчергове зафіксували в районі Станиці Луганської одну зенітну установку та чотирьох бойовиків, які перебували неподалік.
Ілюстративне фото.

Українська сторона СЦКК повідомляє про накопичення озброєння бойовиків у районі Станиці Луганської.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

КПВВ на Донбасі переходять на зимовий графік роботиЗ 1 грудня відбудеться перехід на зимовий період здійснення контрольно-перевірочних та пропускних заходів (з 08:00 до 17:00) в контрольних пунктах в'їзду - виїзду на автомобільних дорогах.

Як зазначається, за даними звіту місії ОБСЕ, 26 листопада безпілотники СММ вчергове зафіксували в районі Станиці Луганської одну зенітну установку та чотирьох бойовиків, які перебували неподалік. Крім того, бойовики заявили, що біла ракета, випущена на південь від мосту в Станиці Луганській, що нібито означає готовність до розведення сил.

«Учергове зафіксовані обмеження свободи пересування, заборона доступу та інші перешкоди у виконанні мандата СММ на маріупольському напрямку. Найманці російсько-окупаційних військ знову відмовили членам патруля місії, які намагалися потрапити до автошляху Е58 (Одеса – Нова Каховка – Новоазовськ), у проїзді через блокпост біля Безіменного», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося українська сторона в Тристоронній контактній групі під час засідання в Мінську ініціювала розведення сил у Станиці Луганській 26 листопада 2018 року.

Також Генштаб просить українців не знімати пересування військ і навчання.

Як відомо, президент Петро Порошенко підписав закон про запровадження в Україні воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: