Екіпаж трьох українських кораблів везуть на суд

Читать на русском
Київський районний суд Сімферополя обиратиме запобіжний захід українським військовополоненим.

Українських моряків, які потрапили в полон, доставляють на суд до Сімферополя.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 27 листопада, повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook.

Названі імена моряків, затриманих РФ у Керченській протоціСтали відомі імена українських військових моряків, яких захопила в полон Російська Федерація (РФ) під час атаки на кораблі ВМС.

«З тимчасово окупованого Криму повідомляють: українських моряків із захоплених російськими окупантами українських суден уже привозять до Київського районного «суду» міста Сімферополя (вул. Воровського, 16)», – йдеться в повідомленні.

Увечері 25 листопада біля Керченського мосту спецпризначенці РФ захопили три українських кораблі. В результаті були поранені шестеро українських військовослужбовців. ФСБ Росії звинуватила українську сторону в «небезпечних маневрах» під час заходу до «закритої акваторії територіального моря РФ».

Росія називає дії України в районі Керченської протоки «провокаційними». МЗС РФ вручило ноту протесту тимчасовому повіреному в справах України.

«Кримський омбудсмен» розповіла про результати розмов із затриманими моряками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: