Через воєнний стан в «Укроборонпромі» змінять режим роботи

Читать на русском
Підприємства Укроборонпрому у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, працюватимуть в особливому режимі.

Деякі підприємства, що входять до складу Державного концерну «Укроборонпром», переходять на особливий режим роботи.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили на офіційному сайті Концерну.

Сюмар розповіла, коли оприлюднять закон про запровадження воєнного стануЗакон про запровадження воєнного стану в Україні, який прийняла ВР, буде завтра надрукований в газеті Голос України. Депутати закликали журналістів не маніпулювати інформацією.

«Підприємства «Укроборонпрому», які розташовані у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, працюватимуть в особливому режимі, який включає можливу зміну графіку їхньої роботи, виробничої діяльності та виконання завдань пов‘язаних із функціонуванням державної системи цивільного захисту», - йдеться у повідомленні.

ДК «Укроборонпром» також закликає не поширювати у будь-який спосіб інформацію про переміщення військової техніки та озброєння.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала закон про введення воєнного стану в Україні. «За» проголосували 276 народних депутатів, при 226 необхідних.

Закон вступить в силу вранці 28 листопада, його дія триватиме 30 днів. Права і свободи громадян можуть бути обмежені тільки при наземної агресії.

Таке рішення було зумовлено агресивними діями Росії в Азовському морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: