У РФ повідомили про стан поранених на Азові українців

Читать на русском
Російська сторона стверджує, що постраждалі в Керченській протоці українські військові знаходяться в стабільному стані.
Захоплені Росією українські кораблі в Керчі.

Російська сторона стверджує, що постраждалі в Керченській протоці українські військові знаходяться в стабільному стані і почувають себе прекрасно.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в медичному закладі окупованої Керчі, пише російський ТАСС.

Агресія РФ в Азовському морі: до чого призведе конфліктРосійська агресія в Керченській протоці не призведе до ескалації ситуації на Донбасі, а Україна використає цю ситуацію для отримання дивідендів.

У медустанові стверджують, що моряки отримали «легкі поранення» і відчувають себе нормально.

«Стабільний стан у них, все нормально, не погіршується. Себе відчувають прекрасно», - сказав співрозмовник російського агентства, уточнивши, що зараз в лікарні чергують слідчі.

За даними росіян в результаті ескалації конфлікту в Азовському морі «отримали легкі поранення» троє українських військових.

Нагадаємо, 25 листопада військово-морські сили ЗС України повідомили, що в районі Керченської протоки в Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ відкрили вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України.

У результаті, за даними ВМС, росіяни захопили три кораблі й поранили 6 українських військовослужбовців.

Під час засідання РНБОУ начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що загалом на українських суднах перебували 23 особи. Доля моряків з кораблів ВМС ЗСУ, які були захоплені російськими службами, Україні невідома.

За результатами засідання РНБО президент Петро Порошенко просив Верховну Раду розглянути на позачерговому засіданні в понеділок рішення про запровадження воєнного стану в Україні.

У зв’язку із ситуацією на Азовському морі Збройні Сили України привели у повну бойову готовність.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: