Порошенко приїхав до Верховної Ради – трансляція (доповнено)

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко прибув до Верховної Ради. Він раніше закликав парламент негайно розглянути внесення змін до Конституції стосовно внесення курсу на НАТО та ЄС до Конституції.

У четвер, 22 листопада, президент України Петро Порошенко прибув до Верховної Ради.

Як пише «Слово і Діло», він раніше закликав парламент негайно розглянути внесення змін до Конституції стосовно внесення курсу на НАТО та ЄС до Конституції.

5 канал наживо | 5.ua/live | Трансляція телеефіру5 канал

Нагадаємо, Конституційний суд України у четвер, 22 листопада, оприлюднив рішення про внесення змін до Конституції в частині закріплення курсу України в НАТО і Євросоюз.

Звернення ВР щодо закону про євроатлантичні зміни до Конституції надійшло до КСУ 28 вересня 2018 року. До цього президент України Петро Порошенко підкреслив важливість якнайшвидшого розгляду конституційних змін щодо закріплення євроатлантичного курсу України.

Також глава держави зазначав, що одразу після рішення КСУ нардепи розглянуть президентську ініціативу щодо включення до Конституції мети політики України - членства в НАТО та членства в ЄС. Порошенко висловив сподівання, що Рада дасть більше 312 голосів і змінить Конституцію.

Як відомо, ВР 22 листопада розгляне в другому читанні доопрацьований після прийняття у першому читанні проект державного бюджету України на 2019 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: