План роботи Ради: зміни до Податкового кодексу та проект держбюджету-2019

Читать на русском
Народні обранці почнуть роботу із голосування за законопроект про порядок розслідування кримінальних проступків.

Верховна Рада в четвер, 22 листопада, розгляне проект змін до Митного і Бюджетного кодексів, а також проект бюджету на 2019 рік у другому читанні.

Про це свідчить план роботи на 22 листопада, опублікований на сайті парламенту, пише «Слово і Діло».

Виконання бюджетних програм в Україні в 2015-2018 рокахВитрати на соцзабезпечення зростають щороку, а екологічні програми, навпаки, не отримують фінансування від держави.

Народні обранці почнуть роботу із голосування за законопроект про порядок розслідування кримінальних проступків.

Далі - проект змін до бюджету на поточний рік і законопроект про відновлення діяльності «Чорноморнафтогазу» в першому читанні. Крім того, планують перерозподілити гроші в бюджеті-2018 для посилення кібербезпеки Центрвиборчкому.

У другому читанні розглянуть проект змін до Бюджетного кодексу в рамках бюджетного процесу.

О 16:00 Рада має намір перейти до розгляду змін до Податкового кодексу, а також до проекту бюджету на наступний рік у другому читанні. Крім цього, депутати планують розглянути й інші питання. У першому читанні - проект про Митний тариф України, а також проекти змін до Податкового та Митного кодексів для стимулювання розвитку галузі електрокарів.

Голосування за бюджет-2019 і транш МВФ: коли чекати рішеньДо Верховної Ради України надійшов доопрацьований і підготовлений до другого читання проект державного бюджету на 2019 рік.

У плані роботи - питання ратифікації угоди зі Сполученими Штатами для поліпшення виконання податкових правил і застосування положень закону США «Про податкові вимоги до іноземних рахунках» (FATCA), а також зміни законодавства у зв'язку з цим.

Планується розгляд законопроекту про ліквідацію Нацкомфінпослуг, потім - блоку питань для включення до порядку денного сесії.

Народні обранці мають намір внести зміни до Бюджетного кодексу щодо правової підстави для введення середньострокового бюджетного планування, а також розглянути в другому читанні законопроекти про Установу бізнес-омбудсмена і про діяльність Державного бюро розслідувань.

Раніше було підраховано, скільки отримає держбюджет від підвищення цін на газ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: