Що запланували депутати ВР на середу

Читать на русском
Верховна Рада розгляне ряд ратифікацій та законопроектів. Після обіду у депутатів робота в комітетах, фракціях і группах.

У середу, 21 листопада, Верховна Рада розгляне ряд ратифікацій та законопроектів.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні на сайті парламенту.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 20-23 листопадаВерховна Рада цього четверга може приступити до розгляду в другому читанні державного бюджету на 2019 рік.

Зокрема мова йде про проект закону про ратифікацію протоколу між урядом України і урядом Турецької Республіки, про ратифікацію протоколу між урядом України і урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії та ратифікацію меморандуму між Кабінетом Міністрів України і урядом Республіки Австрія.

Також депутати розглянуть внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень.

І заслухають проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо реєстрації шлюбу громадян, що проживають на тимчасово окупованій території.

Після обіду у депутатів робота в комітетах, фракціях і группах.

Нагадаємо, вже завтра, 22 листопада ВР розгляне проект Державного бюджету на 2019 рік, який уряд подав до парламенту на розгляд у другому читанні.

Натомість заступник голови комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Михайло Довбенко розповів ЗМІ, що бюджет на 2019 рік зможуть ухвалити лише у грудні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: