Кандидати в президенти від «Народного фронту»: від гаранта до міністра

Читать на русском
Народний фронт на президентські вибори весною 2019 року може висунути кандидатом міністра освіти і науки Лілію Гриневич або агітувати за Порошенка чи Тимошенко. А ось чи висунуть Яценюка, прогнозів немає.

**Одним із форматів участі партії «Народний фронт» у президентських виборах навесні 2019 року може стати балотування кандидата з найменшим антирейтингом. **

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в матеріалі «РБК-Україна».

Вибори президента України: чому більшість кандидатів не можна називати популістамиЧому Зеленський та Вакарчук на президентських виборах – це все-таки краще, ніж Ленін на броньовику, читайте в колонці Валентина Гладких.

Як зазначають джерела в «Народному фронті», крім висунення колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, розглядається варіант балотування члена партії з найменшим антирейтингом. У такому разі серед потенційних кандидатів розглядають заступника голови фракції Андрія Тетерука та міністра освіти і науки Лілію Гриневич.

Другий варіант – підтримка непартійного кандидата. Ним, скоріш за все, стане або чинний президент Петро Порошенко, або Юлія Тимошенко. Але, як стверджує одне з джерел у фракції, якщо Порошенко «фронтовики» можуть підтримати публічно, то з Тимошенко такий варіант практично виключений.

Нагадаємо, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

«Слово і Діло» пропонує дізнатися, чи знаєте ви обіцянки тих, хто збирається йти в президенти.

Топ-20 політиків, яких українці обрали б президентом протягом останніх двох років, – за посиланням.

Скільки обіцянок президента залишаються невиконаними – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: