Президентські вибори-2019: які шанси має Зеленський?

Читать на русском
Володимир Фесенкополітолог

Якщо говорити про Зеленського як про потенційного фаворита президентських перегонів, то судячи з останніх опитувань, він може втрутитися в битву титанів – Порошенка та Тимошенко.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Володимир Фесенко, передає «Слово і Діло».

Зеленського досі не можуть сприймати серйозно, а даремно, зазначив експерт.

За його словами, рейтинги «Слуги народу» зростають.

«При цьому Зеленський не веде якоїсь передвиборної агітаційної кампанії, в класичному її розумінні. На користь таких кандидатів, як Зеленський і Вакарчук, працюють криза довіри до традиційних політичних еліт і запит на нових лідерів. Але якщо Гнапа, Лещенка, Чумака та багатьох інших претендентів на роль нових лідерів абсолютна більшість українців банально не знають, то Зеленського й Вакарчука знають майже всі», – підкреслив політолог.

Зеленський як урок і вирок. Колонка Леоніда ШвецяЛеонід Швець про шанси Володимира Зеленського та партії Слуга народу знайти підтримку серед українців.

На його думку, готовність підтримати Зеленського й Вакарчука як неполітичних кандидатів є способом протесту проти нинішньої політичної системи як такої.

Поки і Зеленський, і Вакарчук, не підтвердили своєї участі у виборах, але з такими рейтингами, як зараз у Зеленського, він навряд чи відмовиться від участі у виборах, додав експерт.

«Нинішні рейтингові позиції Зеленського та Вакарчука вже зараз стають викликом для головних фаворитів президентських перегонів», – констатував Володимир Фесенко.

«Слово і Діло» пропонує дізнатися, чи знаєте ви обіцянки тих, хто збирається йти в президенти.

Топ-20 політиків, яких українці обрали б президентом протягом останніх двох років, – за посиланням.

Скільки обіцянок президента залишаються невиконаними – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: