Єврокомісар закликав покарати винуватців нападів на активістів в Україні

Читать на русском
Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган першу зустріч в Україні провів з громадськими активістами.

Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган першу зустріч в Україні провів з громадськими активістами і на ній закликав притягнути до відповідальності винних у нападі на радницю мера Херсона Катерину Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні Представництва ЄС в Україні у Twitter.

Справу Гандзюк передали СБУ. Чим це закінчиться?Справу Гандзюк передали СБУ. Служба безпеки повідомляє, що справу не будуть засекречувати. Оцінили подальші перспективи розслідування експерти.

«Йоганнес Ган провів першу зустріч в Україні і саме з громадськими активістами і адвокатом Катерини Гандзюк. «Напади на активістів є неприйнятними, їх винуватців і замовників слід притягнути до відповідальності» – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган під час візиту в Україну підпише нову програму допомоги Східній Україні.

Також Ган вшанує пам’ять Героїв Небесної Сотні та зустрінеться з представниками суспільного телебачення.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що замовники вбивства активістки Катерини Гандзюк будуть встановлені, і очікує наступного тижня успіхів СБУ у цьому.

Нагадаємо, 4 листопада стало відомо про смерть активістки, радниці мера Херсона Катерини Гандзюк.

Гандзюк облили концентрованою сірчаною кислотою 31 липня, внаслідок нападу жінка отримала опіки 40% шкіри та сильне пошкодження очей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: