Зведення ООС: зафіксували 7 обстрілів, один військовослужбовець поранений

Читать на русском
Бойовики стріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Найбільшу вогневу активність противника зафіксовано на луганському напрямку.

Протягом дня російські окупаційні війська 7 разів обстріляли оборонні укріплення Об'єднаних сил, одного військовослужбовця було поранено.

Про це повідомляє перс-центр ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 8 листопадаСитуація на сході країни станом на 8 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Із семи обстрілів один обстріл бойовики провели із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

«Ворог вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Найбільшу вогневу активність противника зафіксовано на луганському напрямку. Тут, біля Кримського, окупаційні війська, окрім вищеперерахованої зброї, застосували і міномети калібру 82 мм», - зазначили у прес-центрі.

Там додали, що обстріли загарбників також зафіксували поблизу населених пунктів Красногорівка, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль та Широкине.

«У ході бойових дій один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил був поранений», - повідомили в штабі ООС.

Раніше представник України в підгрупі з питань безпеки Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук заявив, що якщо Україна готова зняти кримське питання з порядку денного, можна вийти на вирішення проблеми Донбасу.

Нагадаємо, бойовики призначили в окупованих районах Донецької та Луганської областей «вибори» на неділю, 11 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: