Мітинг за єврономери: перші активісти приїхали під ВР (доповнено)

Читать на русском

Біля Верховної Ради встановили сцену активісти АвтоЄвроСили, які проводять у середу мітинг із вимогою ухвалити їхні правки до законів 8487, 8488.

Через аносовані мітинги під Кабміном та ВР у Києві поліція посилила патрулювання та охорону в місті.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні відомства в середу, 7 листопада.

«Посилені наряди патрулюють у місцях проведення акцій, прилеглій до них території, на станціях метрополітену та на зупинках громадського транспорту. Патрульні поліцейські стежать за безпекою дорожнього руху та допомагають водіям обирати зручні маршрути проїзду», – повідомили в поліції.

Також стало відомо, що біля Верховної Ради встановили сцену активісти «АвтоЄвроСили», які проводять мітинг із вимогою ухвалити їхні правки до законів 8487 та 8488.

Як писало «Слово і Діло», раніше організатори анонсували на 7 листопада акції під Кабміном.

Як ситуація з «євробляхами» стала розплатою за політику держави?У Києві під стінами уряду сьогодні, 19 вересня, проходить мітинг водіїв автомобілів з іноземною реєстрацією. Закон про розмитнення планують розглянути в листопаді.

Нагадаємо, це вже друга акція протесту на підтримку законопроекту для полегшення розмитнення автомобілів.

Також учора, 6 листопада, вранці біля мерії Києва власники автомобілів на єврономерах влаштували акцію на підтримку лібералізації розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією.

Пізніше профільний комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики підтримав і рекомендував парламенту розглянути на засіданні два законопроекти про податок на ввезення авто з іноземною реєстрацією.

Як відомо, Южаніна анансувала, коли Рада розгляне закони про розмитнення «євроблях».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: