Керівництво ТЕЦ Дубневичів перешкоджає запуску опалювального сезону – АРМА

Читать на русском
У Нацагентстві з розшуку та менеджменту активів поскаржилися на власників арештованих ТЕЦ, які перешкоджають роботі.
Новояворівська тец

Власники Новояворівської та Новороздільської теплоелектроцентралей надалі перешкоджають запуску опалювального сезону.

Про це йдеться в заяві Національного агентства з розшуку та менеджменту активів, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією Нацагентства, представники власників ТЕЦ Андрій Гнатуш та Євген Коза продовжують організовувати перешкоди з відновлення постачання тепла й гарячої води жителям Нового Роздолу та Новояворівська, в тому числі не повертаючи демонтоване обладнення.

«Разом із цим власники ТЕЦ так і не повернули контрольно-вимірювальне обладнання, що було демонтоване, за словами працівників ТЕЦ, за вказівкою керівництва компаній-власників ТЕЦ до моменту початку роботи управителя. Саме відсутність контроль-вимірювального обладнання наразі залишилося ключовою перешкодою в запуску опалювального сезону», – наголосили в АРМА.

Як зазначили в Нацагентстві, наразі Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура шукають зникле обладнання, яке критично необхідне для роботи ТЕЦ.

Водночас на зазначених ТЕЦ управитель частково відновив відсутні документи й продовжує роботу з відновлення решти документації. Крім того, на ТЕЦ завершені ремонтні роботи з відновлення пошкодженого обладнання й введене в дію тестування систем.

Нагадаємо, управитель ТЕЦ Дубневичів уклав договір із «Нафтогазом». Раніше фірму-управителя пустили на територію ТЕЦ за допомогою поліції та НАБУ. Також Кабінет міністрів зобов'язав «Нафтогаз» поставляти газ на заарештовані ТЕЦ Дубневичів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: