АРМА обрала управителів ТЕЦ братів Дубневичів

Читать на русском
За результатами конкурсу, проведеного у порядку, встановленому законодавством про державні публічні закупівлі, управителем даних активів було обрано ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М».

Нещодавно тендерним комітетом АРМА було обрано управителя активів, арештованих у рамках кримінального провадження, а саме єдиними майновими комплексами, що належать ТОВ «Енергія-Новий Розділ» і ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Агентства.

Суд відмовив Дубневичам у забороні АРМА управляти Новороздільською ТЕЦНацагентство з менеджменту злочинних активів може управляти й передавати в управління Новороздільську ТЕЦ.

За результатами конкурсу, проведеного у порядку, встановленому законодавством про державні публічні закупівлі, управителем даних активів було обрано ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М».

Промислові об’єкти такого рівня складності та виробничої потужності були передані в управління АРМА вперше. Попередньо АРМА було проведено первинний аналіз економічної вигідності роботи цих підприємств та зареєстровано права управління. Також Агентство звернулося до профільних регуляторів ринку теплової енергетики та електричної енергії з метою вивчення ринку та визначення найбільш оптимальних шляхів управління цими підприємствами.

Наразі АРМА здійснюються заходи щодо проведення оцінки ринкової вартості активів, після чого буде укладено з управителем договори управління активами та їх фактична передача на підставі акту приймання-передачі у найкоротші терміни.

Як повідомлялося, детективи НАБУ завершили розслідування так званої «газової справи народних депутатів Дубневичів» про заволодіння природним газом НАК «Нафтогаз Україна» в розмірі понад 308 мільйонів кубічних метрів на суму понад 1,4 мільярда гривень.

Нагадаємо, НАБУ затримало чотирьох підозрюваних у розкраданні газу на 1,4 мільярда гривень. Згодом суд обрав їм запобіжний захід.

Пізніше НАБУ затримало п'ятого підозрюваного в «газовій справі Дубневичів».

Крім того, суд наклав арешт на дві ТЕЦ братів Дубневичів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: