Дату останнього слова Януковича в суді назвали офіційно

Читать на русском
Оприлюднена судова повістка за викликом президента-втікача Віктора Януковича на засідання для оприлюднення останнього слова 19 листопада.

В офіційній газеті Кабінету міністрів оприлюднена судова повістка з викликом президента-втікача Віктора Януковича на засідання для оприлюднення останнього слова 19 листопада.

Як пише «Слово і Діло», повістка від Оболонського райсуду Києва оприлюднена в «Урядовому кур'єрі» у вівторок, 6 листопада.

При цьому в повістці йдеться про те, що Януковичу дозволено брати участь у суді відеоконференцзв'язком.

Серед поважних причин відсутності на засіданні:

– тримання під вартою Януковича;

– відсутність його за місцем проживання через відрядження або подорож;

– смерть його родичів або тяжка хвороба.

Раніше головуючий суддя Владислав Дев'ятко заявив, що обвинувачений у державній зраді екс-президент Віктор Янукович зможе звернутися до суду з останнім словом.

Також Янукович підтвердив готовність виступити на судовому процесі в Оболонському райсуді Києва в режимі відеоконференції.

Нагадаємо, Януковича звинувачують за трьома статтями Кримінального кодексу: державна зрада, пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України, та пособництво у веденні агресивної війни. Прокуратура вимагає засудити екс-президента до 15 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: