Супрун розповіла правду про чоловічі проблеми

Читать на русском
Супрун порадила всім чоловікам старше 50 років обстежитися в уролога через ризик появи раку простати. Ожиріння також збільшує ризик.

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун порадила всім чоловікам старше 50 років обстежитися в уролога через ризик появи раку простати.

Як пише «Слово і Діло», про це Супрун написала на своїй сторінці в Facebook.

Які теми хвилюють в.о. міністра охорони здоров'я СупрунУляна Супрун за більш ніж два роки виконала лише третину своїх обіцянок. Її улюблена тема – забезпечення ліками та вакцинами.

«Рак простати - найбільш розповсюджений рак у чоловіків. Зазвичай хвороба розвивається повільно і тривалий час людина не знає, що хворіє на неї. Ризик захворіти на рак простати збільшується з віком. У більшості випадків хворіють чоловіки старше 50 років. Тому всім чоловікам 50+ рекомендується здати простий аналіз крові на ПСА (простат специфічний антиген), а також пройти огляд у уролога, який може виявити захворювання», – написала Супрун.

Він додала, що також лікар може рекомендувати пройти таке обстеження якщо на рак простати хворіли батько або брат чоловіка.

Раніше Супрун пояснила українцям, як перемогти осінню нудьгу.

Також нагадаємо, Супрун розповіла про користь малини при застуді.

І як правильно чхати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: