Які теми хвилюють в.о. міністра охорони здоров'я Супрун

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми чиновники найчастіше дають обіцянки. Так, міністра закордонних справ Павла Клімкіна найбільше хвилює протидія російській агресії та внутрівідомча діяльність МЗС. Сьогодні розбираємося, що близько виконувачці обов'язків міністра охорони здоров'я Уляні Супрун.

Супрун обіймає свою посаду з 27 липня 2016 року, до цього два тижні вона була заступником міністра охорони здоров'я. За два з гаком роки Супрун дала 47 обіцянок, виконала 15 (32%), а 6 – провалила, в процесі ще залишаються 26.

Найбільше обіцянок в. о. міністра дала на тему забезпечення ліками та вакцинами – 14 запевнень, половина з яких виконана. Трохи менше, 12 обіцянок, у Супрун на тему внутрішньовідомчої діяльності міністерства. Рівень їх виконання лише 33%, більшість обіцянок у процесі.

Дев'ять обіцянок Супрун дала щодо ланок медицини і вісім щодо медичних установ. Але їх рівень виконання також дуже невисокий – 11% і 13% відповідно.

На 100% Супрун відпрацювала тему медицини в сільській місцевості, щоправда, на цю тему в неї лише одна обіцянка.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» аналізувало, як Уляна Супрун виконувала свої обіцянки в перший і другий роки перебування на посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: