У школах окупованого Севастополя з'явиться охорона після трагедії в Керчі

Читать на русском
В освітніх установах окупованого Севастополя з наступного року почне працювати охорона. Відзначається, що проект бюджету Севастополя на 2019 рік передбачає виділення фінансування для оплати роботи охоронних агентств.

В освітніх установах окупованого Севастополя з наступного року почне працювати охорона.

Трагедія в Керчі: теракт чи підліткова злочинність?17 жовтня в Керченському політехнічному коледжі в анексованому Росією Криму відбулося масове вбивство. Про ситуацію поговорили з експертами.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на директора прокремлівського департаменту освіти міста Ігоря Білозьорова, пише «Слово і Діло».

Такі заходи окупаційна влада Криму вирішила вжити після події в Керчі. Відзначається, що проект бюджету Севастополя на 2019 рік передбачає виділення фінансування для оплати роботи охоронних агентств.

«У нас в бюджеті з'являються нові зобов'язання, пов'язані із забезпеченням фізичної охорони освітніх організацій, що для нас зараз актуально в рамках безпеки та антитерористичної діяльності», - повідомив Білозеров.

Раніше повідомлялося, що в лікарнях окупованого РФ Криму до сих пір залишаються десять постраждалих у результаті стрілянини в коледжі Керчі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: