Керченський коледж після трагедії відновив роботу

Читать на русском
23 жовтня в Керченському політехнічному коледжі розпочалися заняття. Студенти навчаються в іншому корпусі. А той, де був вибух, закрили на ремонт.

У вівторок, 23 жовтня, в Керченському політехнічному коледжі після трагедії, жертвами якої стали 20 осіб, поновилися заняття.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі «міністерства освіти» Криму, інформує ТАСС.

Як у Беслані: що зроблять із корпусом коледжу в КерчіКорпус Керченського політехнічного коледжу можливо не буде відновлено. Він стане меморіалом. Рішеня прийматимуть викладачі та студенти.

«Сьогодні проходять класні години, на яких до студентів буде доведений їхній подальший порядок навчання. Діти впродовж цих днів проходили психологічну допомогу», – розповів співрозмовник, уточнивши, що заняття розпочалися о 8:30.

Навчальний процес відбуватиметься в іншому корпусі коледжу. За словами «міністра» будівництва і архітектури Криму Сергія Конова, в будівлі планується провести капітальний ремонт.

Раніше Конов відзначав, що після первинного огляду несучі конструкції корпусу здаються неушкодженими, проте остаточна оцінка буде надана після запланованого на найближчі дні інструментального обстеження.

Нагадаємо, 17 жовтня в місті Керчі стався вибух та стрілянина в політехнічному коледжі.

Оприлюднили відео з коледжу в момент стрілянини, яку відкрив один зі студентів – 18-річний Влад Росляков, який згодом застрелився.

Внаслідок трагедії в коледжі, за останніми даними, загинула 21 людина.

Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею «Теракт» через події, що сталися в коледжі в окупованій Керчі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: