З'ясувалося, чи відновить роботу Керченський політехнічний коледж

Читать на русском
Керченський політехнічний коледж в окупованому Російською Федерацією  Криму поки не почне працювати. Решта шікіл у місті працюють, але там чергують представники Національної гвардії РФ.

Керченський політехнічний коледж в окупованому Російською Федерацією Криму не почне працювати з понеділка, 22 жовтня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив «голова» окупаційної адміністрації Керчі Сергій Бороздін, передає Hromadske.ua.

Як у Беслані: що зроблять із корпусом коледжу в КерчіКорпус Керченського політехнічного коледжу можливо не буде відновлено. Він стане меморіалом. Рішеня прийматимуть викладачі та студенти.

Очікується, що у вівторок, 23 жовтня, у Керч знову приїде «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов. Він має поспілкуватися з колективом викладачів та ухвалити рішення про початок роботи коледжу. Раніше Аксьонов заявляв, що коледж відновить роботу 22 жовтня.

Разом з тим, як повідомляється, школи в Керчі продовжують працювати, їх близько 30. Керченські журналісти підтвердили, що в навчальних закладах будуть чергувати двоє представників Національної гвардії Росії.

«Слово і Діло» писало, що трагедія у Керчі відбулася 17 жовтня. За даними російського слідства, 18-річний студент 4 курсу коледжу Владислав Росляков розстріляв з рушниці людей у навчальному закладі.

Також у будівлі стався вибух. Згодом у речах Рослякова знайшли вибухівку. Після стрілянини по людях Росляков наклав на себе руки.

За останніми даними, загинула 21 людина.

У п'ятницю в Керчі попрощалися із загиблими.

ЗМІ оприлюднили відео вибуху, а також, і кадри, як Росляков розстрілює студентів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: