НАБУ розслідує можливі порушення детектива в розслідуванні справи

Читать на русском
У Національному бюро перевіряють, чи міг детектив вчинити порушення в справі про незаконне збагачення чиновника Мін'юсту.

Управління внутрішнього контролю Національного антикорупційного бюро України розслідує можливі порушення детектива під час слідства в кримінальному провадженні про можливе незаконне збагачення начальника Управління національної безпеки Департаменту правосуддя та національної безпеки Міністерства юстиції Олександра Чурсіна.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, вказане провадження було порушене за фактом можливої ​​службової недбалості детектива НАБУ в справі можливого збагачення Чурсіна. Справу щодо детектива НАБУ відкрили за заявою чиновника Мін'юсту. На думку Чурсіна, детектив НАБУ недбало виконував службові обов'язки під час досудового розслідування кримінального провадження щодо чиновника. Однак це провадження було закрите на підставі постанови детектива НАБУ. Представник Чурсіна подав скаргу на цю постанову.

Суд скаргу задовольнив і скасує постанову детектива про закриття справи.

Нагадаємо, НАБУ розслідує брехню в декларації судді Апеляційного суду. Раніше детективи почали розслідувати можливу неправду в декларації народного депутата Олександра Вілкула.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: