Багатосерійний серіал: Клімкін відреагував на санкційний список Росії

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Росія своїм списку санкцій запускає серіал про спроби вплинути на Україну перед виборами й після них.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Росія своїм «санкційним списком» запускає «серіал» про спроби вплинути на Україну перед виборами та після них.

Про це він написав у Twitter, передає «Слово і Діло».

Росія запровадила економічні санкції проти України: що пишуть у соцмережахРосія запровадила економічні санкції проти 322 українців і 68 компаній. До списку увійшли, зокрема, Юлія Тимошенко, син президента та Арсен Аваков.

«Навіть зовсім поверхневий аналіз так званого «санкційного списку» РФ і часу його оприлюднення свідчить про початок багатосерійного серіалу про спробу впливу на Україну напередодні виборів і після них. Але це насправді навіть не перша серія, це лише тизер», – написав Клімкін.

Нагадаємо, 1 листопада прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду про заходи щодо реалізації указу глави російської держави «Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян та юридичних осіб РФ».

Документом запроваджуються спеціальні економічні заходи щодо 322 фізичних осіб та 68 юридичних осіб. Ідеться про заморожування рахунків, цінних паперів і майна на території Росії, а також про заборону на виведення капіталу за межі РФ. Серед громадян України в списку санкцій і син президента Олексій Порошенко, який є депутатом Верховної Ради.

Також нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко назвав санкції піар-ходом Кремля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: