Аваков відреагував на включення його до санкційного списку Росії

Читать на русском
Аваков заявив, що українців не зламати, коментуючи запровадження РФ санкцій проти 322 громадян України і 68 українських компаній.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що українців не зламати санкціями.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Twitter, коментуючи запровадження Російською Федерацією санкцій проти 322 громадян України та 68 українських компаній.

Росія запровадила економічні санкції проти України: що пишуть у соцмережахРосія запровадила економічні санкції проти 322 українців і 68 компаній. До списку увійшли, зокрема, Юлія Тимошенко, син президента та Арсен Аваков.

«Помилився Путін (президент РФ Володимир Путін – ред.). Нас не 322, нас – мільйони українців, яких точно не переб'єш ані санкціями, ані кримінальними справами», – написав Аваков.

За словами голови МВС: «Ми будемо стримувати скаженого собаку путінського режиму – і ми в підсумку обов'язково переможемо, тому що наше діло праве!».

Нагадаємо, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду про запровадження спеціальних економічних заходів щодо 322 українських громадян і 68 компаній.

Пізніше в РФ пояснили, що санкції проти України не остаточні.

Раніше Луценко назвав санкції піар-ходом Кремля.

Також Тимошенко відреагувала на включення до санкційного списку Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: