Тимошенко відреагувала на включення до санкційного списку Росії

Читать на русском
Тимошенко заявила, що оскільки Кремль включив її до свого санкційного списку, то вона уявляє, як в Адміністрації президента складають нові темники.

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що оскільки Кремль включив її до свого санкційного списку, то вона уявляє, як в Адміністрації президента «оперативно складають нові темники» щодо неї.

Як пише «Слово і Діло», про це вона написала в Facebook.

Чому санкції РФ проти України – класичний приклад із теорії ігор?Президент РФ Володимир Путін підписав указ про запровадження спеціальних економічних заходів проти України.

«Посміхаюся і уявляю, як зараз на Банковій оперативно складаються нові темники про те, що «Кремль зробив це спеціально». Бо в них на міфологемі про мене як про «кремлівську руку» побудована вся чорна PR-кампанія», – заявила Тимошенко.

Вона зазначила, що російські санкції її мало хвилюють, оскільки в неї немає бізнесу ані в Україні, ані в РФ.

Також лідерка «Батьківщини» відмітила, що її дивує, що в санкційному списку немає «Рошену» чи «Ленінської кузні».

На її думку, адекватною відповіддю на санкційну політику РФ буде побудова сильної демократичної держави.

Раніше в компанії Roshen повідомляли, що з квітня 2017 року Липецька фабрика не працює. Діяльність торгового дому ТОВ «Рошен» у Росії також припинена.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду про запровадження спеціальних економічних заходів щодо 322 українських громадян і 68 компаній.

Пізніше в РФ пояснили, що санкції проти України не остаточні.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін 22 жовтня підписав указ про спеціальні економічні заходи, які будуть вжиті у відповідь на українські санкції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: