Суд скасував зупинку розслідування НАБУ щодо топ-менеджера «Трейд Коммодіті»

Читать на русском
Столичний суд скасував постанову детектива про припинення слідства щодо комерційного директора Трейд Коммодіті.

Суд скасував постанову детектива НАБУ про зупинку розслідування щодо комерційного директора ТОВ «Трейд Коммодіті» Володимира Гарькавого, якого підозрюють у причетності до розкрадання майже 150 мільйонів гривень Міністерства оборони на закупівлі палива.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду скарги адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат Гарькавого Олена Сторожук подала скаргу на постанову детектива про припинення досудового розслідування. В коментарі журналісту «Слова і Діла» захисниця підозрюваного сказала, що вважає цю постанову необґрунтованою й просить її скасувати. Вона також заявила, що хоче якнайшвидшого завершення слідства та відкриття матеріалів слідства, як і щодо інших підозрюваних.

Як відомо, в межах цієї справи детективами НАБУ також було повідомлено про підозру заступнику міністра оборони Ігорю Павловському, директору відділу Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимиру Гулевичу, працівнику цього департаменту, посадовцю Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони, фактичному власнику «Трейд Коммодіті» Володимиру Трофименку та директору фірми Вадиму Майку. Досудове розслідування в цій справі завершили 28 березня.

Нагадаємо, суд частково скасував арешт майна інвестора «Трейд Коммодіті» Трофименка. Раніше суд продовжив обов'язки підозрюваному НАБУ топ-менеджеру «Трейд Коммодіті» Гарькавому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: