Топ-менеджеру «Трейд Коммодіті» скасували один обов'язок

Читать на русском
Суд скасував один із обов'язків топ-менеджера Трейд Коммодіті, який переховувався за кордоном.

Суд скасував обов'язок комерційного директора ТОВ «Трейд Коммодіті» Володимира Гарькавого не залишати без дозволу населений пункт, в якому він проживає.

Таке рішення 30 серпня ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 9 липня комерційний директор «Трейд Коммодіті» Гарькавий повернувся в Україну. Він також заявив, що його ніхто не затримував на кордоні, й він повернувся із власної волі. Однак, як з'ясувалося згодом, Гарькавий повернувся в Україну на підставі свідоцтва на повернення, оскільки термін дії його закордонного паспорта сплив.

Детективи НАБУ того ж дня 9 липня повідомили йому про підозру в причетності до розкрадання майже 150 мільйонів гривень Міністерства оборони на закупівлі палива за завищеними цінами. 11 липня суд відпустив Гарькавого під особисте зобов'язання, в той час як перший заступник керівника САП Максим Грищук просив суд взяти менеджера «Трейд Коммодіті» під варту із заставою в 25 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: