Суд частково скасував арешт майна інвестора «Трейд Коммодіті»

Читать на русском
Столичний райсуд вирішив скасувати арешт цінних паперів підозрюваного НАБУ одного з інвесторів Трейд Коммодіті.
Володимир Трофименкофото: «Слово і Діло»

Суд частково зняв арешт із цінних паперів одного з інвесторів ТОВ «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка, підозрюваного в причетності до розкрадання майже 150 мільйонів гривень Міністерства оборони.

Таке рішення прийняв суддя Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Дело».

Як відомо, 12 лютого Солом'янський районний суд міста Києва задовольнив клопотання детектива Національного антикорупційного бюро та прокурора Спеціалізованої антикорупційного бюро про арешт майна Трофименка. Йдеться про гроші на рахунку в Універсал Банку; акціях ПАТ «Нерухомість Столиці», ПрАТ «Міські інвестиції», ПрАТ «Ренесанс» і ПрАТ «Мультиплекс-Холдинг» у Таскомбанку та Альтбанку.

У зв'язку з цим адвокат Трофименко Андрій Слюсар подав клопотання про зняття арешту. Так, суд частково задовольнив клопотання й зняв арешт з акцій Трофименка в ПАТ «Нерухомість Столиці», ПрАТ «Міські інвестиції», ПрАТ «Ренесанс» і ПрАТ «Мультиплекс-Холдинг», які перебувають на зберіганні в Таскомбанку.

Нагадаємо, з інвестора «Трейд Коммодіті» зняли електронний браслет. Також Трофименку повернули закордонні паспорти. Раніше НАБУ завершило розслідування справи паливних схем у Міноборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: