У Дніпропетровській області скоїли напад на активіста

Читать на русском
У Павлограді Дніпропетровської області невідомі жорстоко побили активіста Національних дружин Юрія Малімонова. Інцидент стався в понеділок, 29 жовтня.

У Павлограді Дніпропетровської області невідомі жорстоко побили активіста Національних дружин Юрія Малімонова. Інцидент стався в понеділок, 29 жовтня.

Про це повідомляє депутат місцевої ради Сергій Тищенко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Про що свідчать напади на активістів та в чому загроза для суспільства?Ввечері 22 вересня в Одесі у дворі будинку стріляли в Олега Михайлика – громадського активіста, лідера одеського осередку партії Сила людей. Про ситуацію з нападами на активістів поговорили з експертами.

За його даними, напад стався близько 11 години. Потерпілий отримав серйозні травми голови, зараз він перебуває в реанімації.

«На Юру напали зі спини, залили балоном і проломили голову кастетом, зламали щелепу ... Юра впав, телефон і гаманець випали, але зловмисник їх не взяв, і швидко втік», - розповів він.

Своєю чергою в Павлоградському відділі поліції ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області повідомили, що за фактом побиття 38-річного чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, в Одесі 22 вересня стріляли в громадського активіста Олега Михайлика. А 31 липня в Херсоні невідомий облив кислотою активістку Катерину Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: