Напади на активістів: під АП почалася акція протесту

Читать на русском
По декілька десятків співробітників поліції зі службовими автомобілями перекрили вулицю Інститутську з боку Алеї Героїв Небесної сотні в бік Банкової і на перехресті з Садовою.

У Києві біля Адміністрації президента почалася акція «Мовчання вбиває» за участю представників громадських організацій та політичних партій.

Вибори-2019: чи є ризик протестних настроївЗа минулий тиждень під ВР відбулося кілька мітингів, зокрема націоналістів і власників авто на єврономерах. Про протестні настрої перед виборами, говорили з експертами.

Про це повідомляє «Слово і Діло», у четвер, 27 вересня, з посиланням на LIGA.net.

Учасники акції вимагають розслідувати напади на активістів в різних містах України, а також оприлюднити інформацію про їхніх замовників. Аналогічні акції анонсовані сьогодні в Одесі, Харкові, Львові, Тернополі та інших містах.

По декілька десятків співробітників поліції зі службовими автомобілями перекрили вулицю Інститутську з боку Алеї Героїв Небесної сотні в бік Банкової і на перехресті з Садовою. Перекрито також прохід на Банкову з боку Інститутської в сторону Адміністрації президента. Зараз на акції в Києві - кілька сотень людей.

Раніше Катерина Гандзюк опублікувала відеозвернення до громадськості та влади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: