Нардеп Добродомов заявив, що готовий йти в президенти

Читать на русском
Він висловив переконання, що партія повинна взяти відповідальність на себе, зокрема перемогти на президентських і парламентських виборах.

Позафракційний нардеп, голова партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов заявив про намір йти в президенти.

Вибори-2019: чи чекати появи нових облич в українській політиціМайже півроку залишилося до президентських виборів в Україні. Ледь не щотижня виборці чують нові прізвища кандидатів, та чи є серед них нові обличчя?

Про це він заявив в ході позачергового з'їзду політсили, передає «Слово і Дело».

«Не дивлячись на все, я прийняв для себе дуже важке, але зважене рішення - я готовий взяти участь у президентській компанії», - повідомив Добродомов.

Він висловив переконання, що партія повинна взяти відповідальність на себе, зокрема перемогти на президентських і парламентських виборах.

«Ще в травні цього року «Народний контроль» був драйвером об'єднання опозиційних демократичних сил. Ми виступали за те, щоб всі осудні демократичні сили відставили в сторону політичні амбіції, об'єдналися для того, щоб вибрати єдиного кандидата в президенти і для того щоб в єдиній демократичній партії піти на парламентські вибори і отримати більшість», - зазначив Добродомов.

Раніше з'ясувалося, скільки витратять на кіберзахист виборів-2019.

Також нагадаємо, «Самопоміч» та «ДемАльянс» разом підуть на вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: