«Самопоміч» і «Демальянс» спільно підуть на вибори

Читать на русском
Партії Об'єднання Самопоміч і Демальянс уклали угоду про політичний союз, оголосивши про рішення спільно йти на парламентські та президентські вибори в 2019 році.

Партії «Об'єднання «Самопоміч» і «Демальянс» уклали угоду про політичний союз, оголосивши про рішення спільно йти на парламентські та президентські вибори в 2019 році.

Як пише «Слово і Діло», про це сьогодні повідомила прес-служба «Самопомочі».

Президентські вибори-2019: що потрібно кандидатам для успіхуЗа останній тиждень про свою участь у президентській кампанії оголосили Мішель Терещенко та Андрій Садовий. Що потрібно для успіху кандидатам, міркували експерти.

«Наступного року в Україні пройдуть президентські та парламентські вибори. Країна стоїть перед загрозою реваншу ... Усвідомлюючи ризики, які стоять перед країною, партії «Демальянс» і «Об'єднання «Самопоміч» ухвалили рішення укласти угоду про політичний союз і спільно боротися за перемогу на президентських, парламентських і місцевих виборах», – ідеться в повідомленні.   У «Демальянсі» підтвердили інформацію про об'єднання з партією «Самопоміч».

Раніше повідомлялося, що лідер «Самопомочі», мер Львова Андрій Садовий- заявив про свою участь у чергових виборах президента.

Раніше стало відомо, що мер Глухова Сумської області Мішель Терещенко заявив про намір балотуватися в президенти на виборах 2019 року.

Нагадаємо, вибори президента України заплановані на 31 березня 2019 року.

Також з'ясувалося, хто вже заявив про намір брати участь у виборах. Експерти не виключають, що президентські вибори в 2019 році можуть стати справжнім бумом «нових облич» у гонитві за найвищу посаду в країні.

Також «Слово і Діло» писало про топ-20 політиків, яких українці обрали б президентом протягом останніх двох років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: