ЦВК затвердила виділення грошей на проведення місцевих виборів

Читать на русском
Центральна виборча комісія під час засідання затвердила виділення понад 32 млн грн на проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад.

Центральна виборча комісія під час засідання затвердила виділення понад 32 млн грн на проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад та відповідних сільських, селищних, міських голів 23 грудня.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК у четвер, 25 жовтня, пише «Слово і Діло».

Комісія затвердила розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад та відповідних сільських, селищних, міських голів 23 грудня 2018 року на загальну суму 32 млн 7,1 тис. гривень, а також на виготовлення списків виборців і іменних запрошень на загальну суму 140,3 тис. гривень.

Крім того, затвердили розподіл субвенції з держбюджету на підготовку і проведення додаткових виборів депутатів сільських, селищних рад 23 грудня на загальну суму 3 млн 277,3 тис. гривень і на виготовлення списків виборців та іменних запрошень на загальну суму 24,7 тис. гривень.

Раніше ЦВК обрала нового депутата від «Народного фронту».

Також нагадаємо, що 5 жовтня нові члени ЦВК склали присягу в парламенті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: