Бойовики на Донбасі стріляли біля Кримського

Читать на русском
26 жовтня на Донбасі був зафіксований один обстріл з боку бойовиків – на луганському напрямку неподалік Кримського.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 25 жовтня 2018 року, був поранений один український військовий.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив спікер Міністерства оборони України Максим Праута.

В ОБСЄ не знайшли присутності РФ на ДонбасіОлександр Хуг повідомив, що представники місії бачили людей з розпізнавальними знаками армії РФ на формі, але її нібито можна купити в будь-якому місці.

За його словами, станом на ранок 26 жовтня на Донбасі був зафіксований один обстріл з боку бойовиків – на луганському напрямку, неподалік Кримського.

Також у Міноборони підтвердили, що на Донбасі було зафіксовано 17 обстрілів з боку проросійських бойовиків, зокрема 4 рази – із забороненого озброєння. Українські військові 14 разів відкривали вогонь у відповідь.

«Під час бойових дій один наш захисник протягом минулої доби був поранений, його доправили до військового мобільного шпиталю для надання необхідної допомоги», – повідомив Праута.

Нагадаємо, американський журнал Foreign Policy прибрав з інтерв'ю з першим заступником Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александром Хугом частину, де він заявляє про те, що моніторингова місія ОБСЄ не побачила прямих доказів російської присутності на Донбасі.

Раніше Ірина Геращенко, коментуючи заяву Хуга, висловила надію, що його заява – невдале формулювання, а не усвідомлена позиція.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: