Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Сьогодні бойовики обстріляли позиції ОС на донецькому напрямку, в районі населеного пункту Тарамчук з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат немає.

Минулої доби бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Війну на Донбасі можна припинити за годину – ХугХуг вважає, що його, часом невдячна, робота буде використана для припинення війни й стане важливою навіть в історичному сенсі.

«Російські окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, використовуючи для цього міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Російсько-окупаційні війська здійснювали прицільні обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Авдіївка, Мар’їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове», - підкреслили у штабі.

Також опорні пункти поблизу Авдіївки обстріляли з мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

«Позиції Об'єднаних сил в районі Павлополя, а також Водяного, окупанти обстрілювали з автоматичних та ручних гранатометів і стрілецької зброї», - наголосили у штабі.

За даними розвідки, протягом доби 1 окупанта було знищено, ще 4 - поранено.

Від початку доби бойовики обстріляли позиції ОС на донецькому напрямку, в районі населеного пункту Тарамчук з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед бійців ЗСУ немає.

Нагадаємо, раніше заступник голови Луганської ОДА Юрій Клименко повідомив, що місто Щастя обстріляли з артилерії. В штабі ООС спростували цю інформацію.

Також підраховано, скільки мирних жителів загинуло на Донбасі за півроку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: