Зведення ООС: бойовики обстріляли КПВВ «Майорськ»

Читать на русском
Бойовики обстрілювали населені пункти Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски, Опитне, Шуми, Мар’їнка, Тарамчук, Новомихайлівка, Красногорівка, Гнутове, Лебединське та Широкине.

Упродовж минулої доби російські окупанти 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ з великокаліберних кулеметів,стрілецької зброї, гранатометів різних систем, ПТРК.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 жовтняСитуація на сході країни станом на 20 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски, Опитне, Шуми, Мар’їнка, Тарамчук, Новомихайлівка, Красногорівка, Гнутове, Лебединське та Широкине.

Найактивніше ворог застосовував зброю на Донецькому та Маріупольському напрямках. Тут українські військові, заради збереження свого здоров’я та життя, змушені були адекватно відповідати на вогонь противника.

Також, увечері, з непідконтрольної території поблизу КПВВ «Майорськ», було здійснено постріли зі стрілецької зброї. В результаті цього пошкоджено повітряний балон надувного модуля. В наметі у цей час знаходились цивільні громадяни. Постраждалих немає.

В ході незаконних ворожих дій по всій лінії зіткнення сторін, отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил.

За даними розвідки, протягом доби одного окупанта знищено та ще чотирьох поранено.

За поточну добу, станом на 7-у ранку, противник здійснив обстріл українських позицій у районі Попасної. Втрат не допущено.

Раніше на Донбасі бойовики застосували протитанкову ракету.

Також Червоний Хрест відправив на Донбас гуманітарку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: