Під Дніпром виявили схованку з гранатометами

Читать на русском
Знайдено вісім ручних протитанкових гранатометів, дев'ять гранат різного типу, автомат Калашникова, понад 8 тисяч патронів.

У Дніпропетровській області правоохоронці виявили склад боєприпасів. Знайдено 8 ручних протитанкових гранатометів, 9 гранат різного типу, автомат Калашникова, понад 8 тисяч патронів.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 10 вересня, повідомив відділ комунікацій Національної поліції в Дніпропетровській області.

Так, 7 вересня під час огляду приміщення гаража в Новомосковському районі правоохоронці вилучили великий склад боєприпасів. Зокрема, було виявлено 8 ручних протитанкових гранатометів РПГ-18 і РПГ-26, 9 гранат різного типу – РГД-5, РГО-3, Ф-1, автомат Калашникова, ріжки з патронами до нього й понад 8 тисяч патронів калібру 5.45.

Боєприпаси були виявлені під час санкціонованого обшуку в гаражі жителя Новомосковського району. Зараз вони відправлені на проведення криміналістичної експертизи.

У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці перевірять усіх причетних до зберігання боєприпасів осіб і походження зброї.

Раніше в одному з гаражів Дніпра поліцейські виявили армійські боєприпаси, серед яких була протитанкова ракета.

Також у серпні в гаражі в іншого жителя Дніпра знайшли склад зброї та боєприпасів. Власник зброї затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: