Насалик підписав наказ про призначення наглядової ради «Укренерго»

Читать на русском
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик підписав наказ про призначення членів наглядової ради Укренерго.

Міністр енергетики і вугільної промисловості України Ігор Насалик підписав наказ про призначення членів наглядової ради НЕК «Укренерго».

Як пише «Слово і Діло», про це інформує «РБК-Україна».

Зокрема, Насалик поставив підпис під призначенням членами наглядової ради за квотою уряду держсекретаря Міненерго Максима Немчинова, заступника держсекретаря Кабміну Сергія Кушніра та радника віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона Олександра Поплавського.

Зазначимо, незалежними членами спостережної ради затвердили фінансиста Шевкі Аджунера, колишнього президента європейської мережі операторів ENTSO-E Педера Андреасена, екс-топ-менеджера італійської Terna Луїджі де Франциски та президента Французької енергетичної ради Олів'є Апперта.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив наглядову раду «Укренерго» на засіданні 3 жовтня.

Напередодні «Укренерго» звинуватило Міненерго в перешкоджанні корпоратизації компанії після того, як комісія з реорганізації «Укренерго» визначила нову дату оцінки майна компанії. В компанії заявили, що це фактично означає перезапуск процесу корпоратизації.

У зв'язку з порушенням термінів було озвучене рішення передати комісії Міненерго управління справами держпідприємства, а повноваження з управління поточною діяльністю делегувати голові комісії – заступнику міністра Михайлу Близнюку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: