Два заступника Насалика залишили міністерство

Читать на русском
Міністерство енергетики та вугільної промисловості вирішили залишити заступники Ігоря Насалика Анатолій Корзун та Наталія Бойко.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості вирішили залишити заступники Ігоря Насалика Анатолій Корзун та Наталія Бойко.

Про це з посиланням на джерело повідомила «Економічна правда», пише «Слово і Діло».

Які теми хвилюють міністра енергетики НасаликаІгор Насалик виконав лише 21 відсоток своїх обіцянок. Найкраще міністру даються запевнення на тему споживання та обліку ресурсів.

За його словами, відповідні кадрові рішення були прийняті в один день - 18 вересня, але мають різні причини. Так, подання на звільнення з посади заступника міністра Корзуна було передано в Кабмін планово - за особистим рішенням Ігоря Насалика.

Процедура звільнення Бойка була запущена импровізаційно - після вчорашньої розмови з міністром на підвищених тонах вона сама написала заяву. В обох випадках рішення про звільнення схвалені міністром через незадоволення роботою своїх підлеглих і неузгодженості їхніх дій з Насаликом.

У Міненерго Наталя Бойко контролювала євроінтеграційний напрям. Кандидатура на її заміну поки що не визначена.

Анатолій Корзун курирував у міністерстві вугільну галузь. На його місце може бути призначений Володимир Коломієць, який зараз очолює державне шахтоуправління «Південнодонбаське №1».

Раніше Насалик підтвердив, що ціни на газ виростуть.

Також нагадаємо, шахтарям так і не погасили всю заборгованість по зарплаті, як обіцяв Насалик.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: