План роботи Ради: доля Андріївської церкви та заборона «русского мира»

Читать на русском
У другому читанні народній обранці мають намір розглянути законопроект про посилення відповідальності за незаконний перетин держкордону.

Верховна Рада в четвер, 18 жовтня, розгляне проект бюджету на 2019 рік у першому читанні, президентську ініціативу передати Андріївську церкву в користування Вселенському Патріарху і законопроект про заборону «русского мира».

Про це свідчить план роботи ВР на 18 жовтня, пише «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 16-19 жовтняРада цього тижня планує розглянути в першому читанні проект державного бюджету на 2019 рік.

Спочатку депутати завершать розгляд у другому читанні проекту Кодексу за процедурами банкрутства. Далі - ряд питань для включення до порядку денного та прийняття рішення. Серед них - законопроект про використання Андріївської церкви, чотири проекти про протимінну діяльності та законопроект про засудження і заборону «русского мира» в Україні.

У другому читанні народній обранці мають намір розглянути законопроект про посилення відповідальності за незаконний перетин держкордону. Народні обранці мають намір розглянути зміни до Бюджетного кодексу щодо правової підстави для введення середньострокового бюджетного планування та законопроект безпосередньо про введення середньострокового бюджетного планування.

На 12:30 заплановано приділити увагу бюджетним питанням, зокрема змінам до Бюджетного кодексу та проекту бюджету на 2019 рік у першому читанні.

На порядку денному також президентський невідкладний законопроект про внесення змін до закону «Про державні закупівлі», а також проект закону про діяльність Державного бюро розслідувань.

Раніше стало відомо, чому Рада відмовилася зняти недоторканність з Вілкула.

Також нагадаємо, Колєснікова не змогли позбавити недоторканності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: