Зведення штабу ООС 18 жовтня: 17 обстрілів, двоє поранених

Читать на русском
За минулу добу, 17 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, сім раз застосувавши заборонене озброєння.

За минулу добу, 17 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, сім раз застосувавши заборонене озброєння.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 жовтняСитуація на сході країни станом на 17 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районі населених пунктів Катеринівка, Новолуганське, Верхньоторецьке, Авдіївка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Лебединське і Широкино, пише «Слово і Діло».

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу Талаківки терористи вели вогонь із мінометів 120 мм калібру. Позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Новолуганське, Гнутове, Лебединське і Широкино були обстріляні з мінометів калібру 82 мм.

У штабі також додали, що за минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військових були поранені. За даними розвідки, чотири бойовики за минулу добу поранені.

З початку поточної доби позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Гнутове і Водяне двічі були обстріляні з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Раніше з'ясувалося, скільки прикордонників загинуло на Донбасі.

Також нагадаємо, на Донбасі виявили новітню російську систему зв'язку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: