Порошенко запевнив, що бригади ЗСУ переведуть на нову систему харчування

Читать на русском
З наступного тижня понад 50 бригад Збройних сил України будуть переведені на нову систему харчування.

З наступного тижня понад 50 бригад Збройних сил України будуть переведені на нову систему харчування.

Строкова служба: в яких країнах і хто має обов’язково відслужити в арміїУ Мексиці до війська йдуть служити за допомогою лотереї, у Швеції на дебмєль ідуть через 21 тиждень, а в Індії та Японії взагалі немає призову.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook в середу, 17 жовтня, передає «Слово і Діло».

«Через чотири дні більше 50-ти бригад Збройних сил України будуть переведені на нову систему харчування», - повідомив президент.

За його словами, у вівторок, 16 жовтня, в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки від військовослужбовців були позитивні відгуки про нову систему харчування.

Раніше повідомлялося, що розроблене за стандартами НАТО нове меню для військових на Донбасі буде містити сім різних комплексних раціонів на всі дні тижня.

Нагадаємо, в 2017 році на нову систему продовольчого забезпечення із застосуванням Каталогу продуктів харчування переведено 23 військові частини та установи Збройних сил України, а в 2018 році планується перевести на нову систему харчування ще 51 військову частину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: