Харчування курсантів Харкова перевірить спецкомісія

Читать на русском
У Харкові створили комісію, яка перевірить харчування курсантів в Національному університеті Повітряних сил (ХНУПС) імені Івана Кожедуба.

У Харкові створили комісію, яка перевірить харчування курсантів в Національному університеті Повітряних сил (ХНУПС) імені Івана Кожедуба.

Про це повідомляється на сторінці військового вузу в Facebook, передає «Слово і Діло».

У Харкові військових льотчиків годують тарганами — МатіосВійськові прокурори виявили тарганів у їжі, яку подають у Харківському національному університеті Повітряних сил.

«У соціальній мережі оприлюднена інформація про виявлення представниками військової прокуратури Харківського гарнізону порушень в організації харчування в їдальні університету. Зазначена інформація перевіряється комісією університету і логістики Командування Повітряних сил Збройних сил України. Про результати буде повідомлено по завершенню перевірки», - йдеться в повідомленні.

У командуванні університету заявляють, що скарг і заяв на адресу адміністрації вузу, фірми, яка надає послуги з харчування, не надходило, відповідних записів в книгах контролю якості їжі немає.

«Раніше військовою прокуратурою були виявлені недоліки в порушення санітарно-епідеміологічних норм в їдальні ХНУПС (наявність тарганів). Всі недоліки були усунуті, про що свідчать відповідні документи», - підкреслили в університеті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про затримання військовою прокуратурою начальника ХНУПС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: